Донации

Донација од физички, правни лица, веледрогерии, странски донации и фондации


ДОНАЦИИ за 2012 година []

Проект Хопе

Фармас МН

Сарантис ДОО Скопје

Фарматрејд

Алкалоид Г-дин Мукаетов

Германска амбасада Скопје

Црвен крст на град Скопје

Мото клуб Скопје

УМС на ВМРО ДПМНЕ Карпош/p>

Црвен крст на Р. Македонија

АД Бутел

Лајонс клуб Битола

Гарден Хоста Битола

Лајонс клуб Скопје

Црвен крст на Германија

Град Скопје

Министерство за одбрана

МИНЕСОТА

Rotary Club, Skopje International


Донации до 31.12.2011 година

Претседателот на Република Македонија г-дин Ѓорге Иванов  повеќе...

Премиерот на Република Македонијаг-дин Никола Груевски   повеќе...


ФИЗИЧКИ ЛИЦА []

Биљана Жеревска

Верица Хаџи Василева Марковска

Ацо Прескакулев

Љубо Нешкоски

Сашо Давитковски

Димитар Христовски

Татјана Петрушевска

Јане Раптев

Јонче МаленкоОРГАНИЗАЦИИ / КОМПАНИИ []

ЈАСА - Дооел Битола

К.Н.Л.Системи Дооел

Плус нетворк Дооел

Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените на Р.М. - ЕСЕ

Македонско здружение за хуманитарна помош

Црвен крст на град Скопје

Лаки комерц -Прилеп

А.Д. Бутел - Скопје

Ресторант Воденица - Скопје

Лионс клуб - Вардар - Скопје

ЈЗУ Центар за јавно здравје Скопје

Подравка

Токсикологија

План Плус ДОО

Адриамед - аналајзер Elecsys 2010

Општина КарпошВЕЛЕДРОГЕРИИ []

Алкалоид

Кемо-Фарм

Крка

ФАРМАС МН ДооелФОНДАЦИИ []

Голема ложа на Македонија

Ротари клуб Скопје повеќе...СТРАНСКИ ДОНАЦИИ []

World Medical Relief повеќе...

NO MPDL Spain

German Red Cross

New Apostolic Church Germany