Актуелно

дружење со прекрасните дами од inner wheel club skopje europea


На ден 28.12.2018 година (петок), убав ден за паметење во убаво друштво со прекрасните дами од Inner Wheel Club Skopje Europea.


Членовите на ова познато друштво имаа можност да се дружат со корисниците од Домот за стари лица" Мајка Тереза" и да го покажат својот хуман гест подарувајќи пакети на нашите корисници.


Хуманост и грижа како и честитки за Нова Година и новогодишните празници имавме денес од Директорите на Јавните Претпријатија: Паркови и Зеленила, Комунална Хигиена, Улици и Патишта . Голема благодарност на хуманиот гест и радоста која ја донесовте во Домот Мајка Тереза, на самиот пречек на Новата Година и одлучивте да ја споделите со нашите корисници.


Бадникарскиот ОдборЗа многу години празникот ! Со вредните вработени од "Мајка Тереза"


Голема благодарност до Бадникарскиот Одбор кој традиционално го посетуваат домот и ги поздравуваат нашите корисници и им го честитаат големиот христијански празник во исчекување ....