Актуелно

ДЕКУБИТИ ИЛИ РАНИ ОД ЛЕЖЕЊЕ


ВИЗИТА

Контактна емисија ВИЗИТА со М-р Д-р Ленче Нелоска Директор на ЈЗУ Геронтолошки Завод „13 Ноември“ - Скопје на тема Декубити или рани од лежење. Рано препознавање на декубиталните рани, превенција и соодветен третман.

„13-ти ноември“ со сертификат за акредитација на три години


ТВ НОВА

Геронтолошкиот завод „13-ти ноември“ од Скопје доби сертификат за акредитација на три години. Се работи за прва здравствена установа во земјава којашто добива акредитација за овој период.

АЛФА ОРДИНАЦИЈА на тема „Превенција и третман на декубити“


АЛФА ОРДИНАЦИЈА

Гостување на М-р Д-р Ленче Нелоска директор на ЈЗУ Геронтолошки Завод „13 Ноември“ - Скопје во контактна емисија Алфа Ординација посветена на здравјето и на здравиот живот.