Актуелно

Донација од Владата на Република Македонија


 • img1
 • img2
 • img3
 • img4
 • img5
 • img6
 • full width slider
 • img8
img11 img22 img33 img44 img55 img66 img77 img88
simple jquery slider by WOWSlider.com v8.0

Премиерот на РМ г-дин Никола Груевски го посети ЈЗУ Геронтолошки Завод


 • pic1
 • pic10
 • pic11
 • pic12
 • pic13
 • pic14
 • pic15
 • pic16
 • pic2
 • pic3
 • pic4
 • pic5
 • pic6
 • pic7
 • responsive slider jquery
 • pic9
pic11 pic102 pic113 pic124 pic135 pic146 pic157 pic168 pic29 pic310 pic411 pic512 pic613 pic714 pic815 pic916
simple jquery slider by WOWSlider.com v8.0

Болница на годинатаМинистерството за здравство од 2009 година почна со нова традиција на доделување признанија "Болница на годината" за успешно работење на јавните здравствени установи во осум категории. Признанието "Болница на годината" за финансирање проекти со сопствени средства го доби Геронтолошкиот завод "13 Ноември" во Скопје. На 28.12.2009 во клубот на пратениците Министерот г-дин Бујар Османи ги додели признанијата „Болница на годината“. Доделувањето на овие признанија е направено за прв пат оваа година, но ќе се практикува и во иднина. Од следната година ќе се формираат мултидисциплинарните тимови за континуирано подобрување на квалитетот на здравствените услуги.