Актуелно

VII Конгрес по Гастроентерохепатологија


VII Конгрес по Гастроентерохепатологија

Доделување на награда за освоено трето место за тема „Артифицијална хидратација и нутриција кај пациенти со напреднат езофагеален карцином" на VII Конгрес по Гастроентерохепатологија со меѓународно учество, што се одржа во септември 2008г во Охрид.(Наградата ја доби Д-р Лидија Милјковиќ).

Отворање на реновираниот оддел за ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЈА и ЛАБОРАТОРИЈА


  • otvaranje01
  • otvaranje02
  • otvaranje03
  • otvaranje04
  • otvaranje05
  • otvaranje06
  • otvaranje07
  • carousel slider
html5 slider by WOWSlider.com v8.0

Министерот за здравство Д-р Бујар Османи го отвори реновираниот оддел за физикална терапија и лабораторија
Донација


Министерот за здравство Д-р Бујар Османи донираше 100 вакцини против грип во ЈЗУ Геронтолошки Завод - дом Мајка Тереза.