Видео записиPasdite Alsat-M
Тема: Постарите и Корона вирусот
ВИДИ ВАКА
Светски ден на палијативната заштита
ТВ Канал 5 Вести
Тема: Светски ден на Алцхајмер
ВИЗИТА КАНАЛ 5 ТВ
Тема: Деменција и Алцхајмерова болест !
ТВ Аласт М
Тема: "Огледало на здравјето" на телевизија АЛСАТ-М
Телма - Амбуланта
Тема: Деменција - болест на трето доба

ВИЗИТА ТВ Канал 5
Тема: Декубити или рани од лежење
ТВ НОВА
Тема: „13-ти ноември“ со сертификат за акредитација на три години
АЛФА ОРДИНАЦИЈА ТВ АЛФА
Тема: Превенција и третман на декубити.
ТУНЕЛ МРТВ
Тема: Нега и грижа за болните со рани од лежење, во домашни услови.

ВИЗИТА ТВ Канал 5
Тема: ДЕКУБИТИ.
ФАКТОР ЗДРАВЈЕ ТВ 24 ВЕСТИ
Тема: ГРИЖА ЗА ДОСТОИНСТВЕН ЖИВОТ
ТВ Сител
Тема: Надрилекарството во Македонија
Радио Слободна Македонија
Тема: Грижа за стари лица

ТВ НОВА
Al Jazeera Balkans
Јубилеј
ЈЗУ Геронтолошки завод „13 Ноември“ од Скопје одбележа 55 години од постоењето
ОТВОРЕН првиот центар за декубити
Во Геронтолошки Завод 13 Ноември Скопје отворен првиот ЦЕНТАР ЗА ДЕКУБИТИ
НАША ТВ
Интервју со Д-р. Ленче Налоска на тема „Грижа за стари лица“.