Актуелно

Интервју: Мајка и Дете.Салија Љатиф Петрушовска: Родителите кај нас се сакани и почитувани од нивните деца


Може да го прочитате целото интервју тука

Конгресен центар во Лисабон - Учество на 18-ти Европски конгрес за интерна медицина18-ти Европски конгрес за интерна медицина.