Актуелно

Програма РХСП во МакедонијаПосета и Донација од страна на имплементаторите , менторите и стипендистите на програмата РХСП во Македонија .
Средбата беше продуктивна со богати заклучоци во насока на проширување и унапредување на дејноста на геријатријата и палијативата во земјава.


предновогодишен базар во Домот за стари лица Мајка Тереза


На ден 26.12.2018 година (среда),денес се оддржа предновогодишен базар во Домот за стари лица Мајка Тереза.


На истиот, вредните раце на нашите корисници со помош и поддршка на персоналот изработија новогодишни украси. За музичкиот дел се погрижи хуманиот маестро Драган Мијалковски.