Актуелно

АЛСАТ-М емисија "Огледало на здравјето"


Алсат М

Гостувањето на Д-р Салија Љатиф- Петрушовска Директор на ЈЗУ Геронтолошки Завод „13 Ноември“ - Скопје во емисијата "Огледало на здравјето" на телевизија АЛСАТ-М.

Телма - Амбуланта на тема „Деменција - болест на трето доба“


Телма - Амбуланта

Контактна емисија Телма Амбуланта со Спец. психијатар Оливера Бундалевска на тема "Деменција - болест на трето доба"