Актуелно

Прослава по повод јубилеј , 60 години геронтолошки завод "13-ти Ноември" - Скопје


Св.Кузман и Дамјан


На ден 14.11.2017 година (среда),пријатна дружба со вработените и гостите во Хоспис Сју Рајдер Битола по повод празникот Св.Кузман и Дамјан


Одбележување на празникот Св.Кузман и Дамјан со вработените и корисниците на Домот за стари лица Мајка Тереза. За многу години нека е !